Uppdatering Böda Beach 2021!


Vi ser mycket fram emot årets beachvolleyvecka och utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer verkar det som att vi kommer kunna ta emot upp till 150 spelare/turnering. Om regeringen kommer ta beslut om att gå in i fas två finns det eventuellt möjlighet för oss att öppna upp mer, men vi återkommer om detta när vi närmar oss veckan.

Vi har i dagsläget ca 200 spelare som anmält sig till årets vecka och anmälan är fortfarande öppen för de som inte hunnit anmäla sig ännu.

Bekräftande betalning har vi inte gått ut med ännu och vi avvaktar på ett besked från banken då vi kommer ha ett nytt betalningsförfarande. Dvs, känn ingen oro för att du inte har betalat – vi återkommer när detta blir aktuellt.

Önkar er alla en fortsatt härlig midsommarhelg!

//Arrangörsgruppen